Garagedeuren

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige garagedeur van uitstekende kwaliteit, dan is A5 Deco in Oosterhout de juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van sectionaal deuren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze garagedeuren zijn niet alleen duurzaam en veilig, maar ook energiezuinig en gemakkelijk te bedienen.

Onze A5 Deco sectionaal deuren zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde stalen panelen en zijn voorzien van een ingebrande grondlaag in de kleur RAL 9010. Als u echter een andere kleur wenst, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij kunnen onze deuren in elke gewenste RAL-kleur leveren, zodat u altijd een deur vindt die perfect bij uw huis past.

De panelen van onze deuren zijn 40 mm dik en volgeschuimd met polyurethaan. Hierdoor hebben onze deuren een hoge isolatiewaarde en zijn ze zeer geschikt voor gebruik in koude en warme omgevingen. De panelen zijn ook voorzien van rubberen profielen rondom en tussen de panelen, waardoor de deur perfect afdicht en er geen tocht of vocht binnenkomt.

Veiligheid is bij A5 Deco een topprioriteit. Daarom zijn de meeste van onze sectionaal deuren standaard uitgerust met vingerknelbeveiliging. Dit betekent dat onze deuren veilig te bedienen zijn en dat de sekties naadloos op elkaar aansluiten zonder gevaar voor beknelling. Door onze doordachte vormgeving kunnen onze deuren veilig worden bediend, zelfs door kinderen.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige garagedeur van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij A5 Deco aan het juiste adres. Wij bieden deuren die niet alleen functioneel en veilig zijn, maar ook mooi en energiezuinig. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garagedeuren en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Garagedeur

Garagedeur

2 mooie overheadsdeuren geplaatst

2 mooie overheadsdeuren geplaatst

A5 garagedeuren, industriedeuren, bedrijfsdeuren
Regio Oosterhout, Breda, Dongen, Gilze Rijen, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Made Terheijden, Teteringen
Geertruidenberg, Hank Dussen, Made, Prinsenbeek, Etten Leur, Moerdijk, Sprang Capelle 
Hooge Zwaluw, Waalwijk, Ulvenhout, Kaatsheuvel, Drimmelen en Dorst